INOX BAZENI

Imate v mislih resnično unikaten in luksuzen bazen? Potem je INOX bazen prava izbira za vas!

INOX bazeni so modernega videza, hkrati pa odražajo brezčasno eleganco. Odporni so na vročino, mraz, rjo, madeže in UV sevanja. Nerjaveča pločevina zagotavlja optimalno higieno, obenem pa minimalizira čas vzdrževanja. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in izvedbami (skimer ali preliv).

Nerjaveča pločevina tip 316 bo poskrbela za visoko kakovost in s tem omogočila vašemu bazenu življenjsko dobo brez primere.

DIAMANT INOXLINE BAZENI SKIMER

Največkrat uporabljen tip izvedbe bazena – skimer. Filtracija vode je v tem primeru horizontalna. Skimer izvedba je preprosta, primerna predvsem za privatne bazene in tiste, ki želijo imeti luksuzni bazen z minimalno vzdrževalnih del.

 

DIAMANT INOXLINE BAZENI PRELIVNI

Tip izvedbe bazena s prelivnim robom zagotavlja maksimalno filtracijsko učinkovitost in ekskluzivni izgled bazena, ki bo privlačil mnogo pogledov. Voda se izteka preko roba v prelivni kanal, kar pomeni, da bodo vsi plavajoči delci takoj odplaknjeni v filter. Ta način filtracije imenujemo drugače vertikalno kroženje vode in je primeren tudi za javno uporabo.

ODDAJTE VAŠE POVPRAŠEVANJE

    Vnesite varnostno kodo pred pošiljanjem* captcha