Glavni cilj podjetja Coem je posnemati lepoto narave s talnimi in stenskimi ploščicami iz porcelana z izjemnimi tehnološkimi lastnostmi, namenjenimi projektom stanovanjskih in poslovnih stavb. Vso svojo strast in inteligenco uporabljajo za zaščito okolja v katerem živimo, ter strokovnost, značilno za njihovo italijansko keramično tradicijo. Ponujajo talne in stenske ploščice v različnih velikostih , dekoracije, mozaike in posebne obloge, ki lahko zadovoljijo vse potrebe projektanta, tako za prenove kot za novogradnje. Podjetje Coem izdeluje v dveh vrhunskih tovarnah, ki se nahajata v središči italijanskega keramičnega okrožja.

Coem je podjetje, ki si zavzema v naravo prinese večjo vsestranskost, moč in odpornost. Njihova
keramika ponuja veliko različnih usklajenih barv in površin z naravnimi, poliranimi ali teksturiranimi površinami, primernimi za notranje in zunanje talne in stenske ploščice. Porcelanska lončevina Coem ni le odlična alternativa naravnih materialov pridobljenih iz vse bolj vplivnih kamnoloških dejavnosti, ampak ponuja inovativne in tehnološke rešitve oblikovanja za spodbujanje trajnostnega in udobnega bivanja doma. Razvijajo posebne programe, ki jim pomagajo zmanjšati vplive vseh njihovih dejavnosti: od načina proizvodnje ploščic, logistične organizacije do distribucije.

Uporaba digitalne grafike ultra-visoke ločljivosti, ustvarjene globoko v keramičnem nosilcu, daje materialu naravno spreminjajoče se vzorce kamna, izboljšane z veliko različnimi površinskimi zaključki.

Vsak kvadratni meter talnih in stenskih ploščic je od začetka do konca proizveden v njihovih tovarna v Italiji v skladu z okolijskimi direktivami.

Zaporedje najsodobnejših procesov in orodij zagotavlja vsestranski material z odličnimi fizikalnimi in mehanskimi lastnostmi, ki ga nenehno spremljajo in cerficitirajo najprimernejši mednarodni akreditacijski organi. Leta 2022 je podjetje prejelo verifikacijo tretje osebe s strani Certyquality z »ISO 17889-1-trajnost za keramične ploščice«, novim mednarodnim standardom za določanje stopnje trajnosti keramičnih izdelkov v gradbeništvu. Danes lahko zaradi njihovih dolgoletnih izkušenj izdelujejo porcelanasto keramiko z visoko okolijsko učinkovitostjo ter odličnimi tehničnimi in estetskimi lastnostmi, idealno za notranjo in zunanjo uporabo.

ODDAJTE VAŠE POVPRAŠEVANJE

    Vnesite varnostno kodo pred pošiljanjem* captcha