Ima dogo tradicijo v proizvodnji porcelana kamnitih talnih ploščic ki se obnavlja z raziskovanjem in eksperimentiranjem novih stilov za sodobno življenje.

V 50 letih keramične tradicije so zgradili posel, ki temelji na ustvarjalnosti, inteligenci in duhu obnove, ki je danes srce in duša dinamičnega italijanskega podjetja. Podprti s strastjo, strokovnostjo in spretnostmi vseh, ki delajo z njimi, oblikujejo tla iz porcelanske kamnosežne posode z italijanskim dizajnom.

Obsežne izkušnje in globoko znanje o materialu omogoča ceramici Fioranese razviti porcelanske
kamnite talne ploščice nesporne kakovosti, ki gre z roko v roki v močno zavezanostjo raziskavam in razvoju. To vodi do vedno bolj inovativnih in izvirnih rešitev.

Popolnoma uravnotežene in slogovno usklajene grafike, barve in površine se poigravajo z estetiko in formalno kakovostjo notranjih in zunanjih stenskih ter talnih ploščic, glavnih protagonistov novih oblikovalskih in kreativni rešitev.

Izdelujejo keramiko, ki podpira vrsto konkretnih ukrepov, kot so varčevanje z energijo, optimizacija proizvodnje odpadkov, zmanjšanje virov onesnaževanja. Za njih trajnost pomeni zmanjšanje vpliva na okolje z maksimiranjem uporabe recikliranih materialov za zmanjšanje uporabe novih surovin. Njihova proizvodnja se že dolgo usmerja v zmanjšanje porabe energije, porabe vode, emisij co2 in atmosferskih emisij, zahvalujoč proizvodnjim obratom, opremljenim z najboljšimi razpoložljivimi tehnologijami, ki ustrezajo veljavnim predpisom in sistemu upravljanja, ki je zasnovan tako, da zmanjšuje količine odpadkov.

Danes lahko s ponosom povedo, da so vsi njihovi obrati certificirani po ISO 140001:2004 in EMAS, najbolj selektivem okoljskem certificatu za procese v Evropi, z zavedanjem da to ni dosežek, temveč spodbuda. Da proizvajajo produkte še naprej v skladu z načeli trajnostnega razvoja.

Prav tako so leta 2021 ter 2022 prejeli nagrado ACIMASs best product design, za kolekciji Kintsugi ter Riggiole.

ODDAJTE VAŠE POVPRAŠEVANJE

    Vnesite varnostno kodo pred pošiljanjem* captcha